DATE DE IDENTIFICARE

ASOCIAȚIA GUTENBERG – ORGANIZAȚIA STUDENȚILOR VORBITORI DE LIMBA GERMANĂ deține drepturile pentru acest site.

Site-ul asociației: www.Gutenberg.ro

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

ASOCIAȚIA GUTENBERG – ORGANIZAȚIA STUDENȚILOR VORBITORI DE LIMBA GERMANĂ, prin site-ul www.Germana.ro, își propune să protejeze dreptul la intimitate. Ne propunem să vă oferim dumneavoastră, utilizatorilor site-ului, o experiență online sigură. În acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care dumneavoastră le introduceți în baza noastră de date sunt protejate.

Conținutul și design-ul Gutenberg trimis dumneavoastră prin e-mail sau furnizat dumneavoastră în orice altă modalitate aparțin ASOCIAȚIEI GUTENBERG – ORGANIZAȚIA STUDENȚILOR VORBITORI DE LIMBA GERMANĂ (denumită în continuare „GUTENBERG”) – acolo unde acest lucru este specificat expres sau nu este specificat un alt autor.

Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisă din partea Gutenberg sau a colaboratorilor săi, care dețin drept de proprietate intelectuală asupra conținutului publicat pe site (materiale text, foto, video etc.).

Dacă folosiți serviciile, funcționalitățile sau informațiile oferite de Gutenberg, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții; dumneavoastră vă dați acordul cu privire la confidențialitatea și politica securității datelor personale, a modului în care sunt prelucrate datele cu caracter personal care vă pot identifica când utilizați site-ul www.Germana.ro.

Acest aspect se referă și la datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizează site-ul www.Germana.ro.

Gutenberg nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor sau serviciilor furnizate de www.Germana.ro.

De asemenea, Gutenberg nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite de Gutenberg și colaboratorii săi pentru afișarea sau transmiterea informației pe www.Germana.ro, precum și prin terțe părți și utilizatori ai site-ului sau în orice altă formă nu conțin viruși sau alte secvențe distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

Prin utilizarea site-ului www.Germana.ro sunteți de acord să exonerați de răspundere Gutenberg pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dumneavoastră a clauzelor prezentului regulament.

Gutenberg sau furnizorii de informații către serverul nostru nu pot fi trași la răspundere pentru întârzieri sau erori în conținutul furnizat, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința noastră. Exonerarea include erori de funcționare a echipamentului tehnic etc.

În cazul unor nelămuriri cu privire la politica de confidențialitate, ne puteți contacta pe e-mailul info@germana.ro.

Acești termeni și condiții se pot modifică ocazional, fără notificarea în prealabil a tuturor utilizatorilor. Vă rugăm să verificați periodic această rubrică pentru a fi la curent cu toate modificările de termeni și condiții ale site-ului www.Germana.ro.

Vom elabora în continuare termeni și condiții de utilizare ale site-ului.

TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU UTILIZATORI

Orice activitate de accesare și utilizare a site-ului, presupune luarea la cunoștință și acceptarea prezentului regulament de Termeni și Condiții ale site-ului www.Germana.ro – este echivalentă cu consimțământul dumneavoastră expres că acceptați și veți respecta integral prezentul regulament și orice document adițional la care acesta face referire.

Prin introducerea datelor și informațiilor personale de către utilizator, acesta își exprimă clar consimțământul pentru colectarea automată a acestor date automat de către site-ul nostru și introduce în baza de date Gutenberg.

Prin înscrierea prin intermediul formularelor online disponibile pe site-urile Gutenberg și participarea la activitățile oferite în cadrul comunității Gutenberg (newsletter informațional și educativ, cursuri, programe de formare, proiecte de tineret, alte evenimente etc.), participanții își exprimă implicit acordul de a li se colecta următoarele date de contact: nume complet, adresa de e-mail, număr de telefon, profilul public de pe platforme de socializare (ex. Facebook), domiciliul stabil, informații referitoare la parcursul educațional și profesional al acestora, precum și alte informații specifice fiecărui proiect pentru care utilizatorul dorește să aplice și pentru care acesta își introduce datele.

Aceste date vor fi stocate în baza de date Gutenberg și vor fi ulterior utilizate în scopuri educative și informative, respectiv publicitare, dacă se optează pentru acest lucru, pentru viitoare proiecte de interes pentru vorbitori de limba germană, din cadrul comunității Gutenberg.

Prin utilizarea site-ului, precum și prin înscrierea directă la activități ale Gutenberg, vă dați acordul asupra utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-ului, noilor oportunități oferite de Gutenberg și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dumneavoastră, precum și asupra newsletterelor cu informații utile.

Utilizarea datelor cu caracter personal de către Gutenberg este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Accesarea site-urilor Gutenberg și abonarea la serviciile oferite de acestea facilitează accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal. De asemenea, Gutenberg primește și înregistrează pe serverele sale informații referitoare la informațiile cookie ale site-ului utilizat de dumneavoastră. Gutenberg utilizează informația stocată în scopul de a facilita accesul la funcționalitățile acestuia, de a îmbunătăți anumite produse și servicii și pentru a vă informa referitor la ultimele noutăți de care utilizatorii pot fi interesați.

Gutenberg nu va transmite către terțe părți informațiile dumneavoastră cu caracter personal. Acest lucru se întâmplă doar în cazuri speciale, precum:

 • Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră prin utilizarea site-urilor Gutenberg și a funcționalităților acestora,
 • Cu acordul dumneavoastră,
 • În cazul în care informația este necesară partenerilor site-urilor Gutenberg pentru îmbunătățirea serviciilor oferite. Partenerii Gutenberg au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de site doar în măsura în care este necesară asistența lor și doar cu acordul în scris al Gutenberg,
 • În cazul în care activitățile dumneavoastră contravin acestor termeni și condiții elaborate în prezentul regulament al site-urilor Gutenberg,
 • În cazul în care este necesară transmiterea de informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice, conform prevederilor legale, în cazurile în care:
  • Acest lucru este prevăzut într-o dispoziție,
  • Protejează drepturile site-urilor Gutenberg sau a partenerilor afiliați,
  • Previne o infracțiune sau protejează siguranța națională,
  • Protejează siguranța individului sau siguranța publică; în cazul în care activitățile dumneavoastră contravin acestor Termeni și Condiții elaborate de către prezentul regulament al Gutenberg sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii.

Garanţiile care însoţesc dezvăluirea datelor către terţi presupun consimţământul persoanei vizate, acesta fiind dat automat în momentul în care persoana vizată împărtășește informații cu caracter personal prin utilizarea site-urilor Gutenberg și a funcționalităților acestora. În cazul în care persoana vizată are obiecții sau întrebări cu privire la modul în care îi sunt prelucrate datele cu caracter personal, aceasta trebuie să înștiințeze în scris Gutenberg, utilizând adresa de e-mail info@germana.ro.