Didacto.ro – cursuri de germană pentru copii

Calitatea predării limbilor străine devine un subiect tot mai discutat, în primul rând, deoarece materialele educaționale create pentru învățarea unei limbi străine sunt vechi, neatractive și cu informații neactualizate. În al doilea rând, metodele tradiționale de predare a limbilor străine nu mai sunt așa eficiente.
Astfel, Centrul Didacto a apărut din dorința de a oferi copiilor cele mai calitative, interactive și distractive activități pentru învățarea limbii germane, care implică materiale educaționale atractive și interactive, metode de predare nonformale și traineri cu experiență în facilitarea activităților educative în limba germană pentru copii.
Așadar, Didacto este o platformă care faclitează experiențe educaționale calitative online și offline, pentru copii și tineri, elevi și studenți, utilizând metode de predare și învățare interactive și participative. Ne-am propuc ca împreună creștem generații de copii încrezători că vor ajunge acolo unde își propun. Mediul de învățare incluziv prin care reușim acest lucru este unul sigur și primitor pentru orice copil, iar metodele interactive și participative construiesc fundația unei vieți bazată pe învățare continuă.

Bun venit în comunitatea Didacto!

De ce Didacto este cel mai de încredere prieten și cea mai bună decizie pe care ai putut să o iei? Care sunt motivele pentru care ar trebui să îl alegi pe Didacto? Ce ne recomandă pentru organizarea și facilitarea de experiențe educaționale de calitate? În continuare vom enumera o serie de avantaje care ne face unici în domeniul în care activăm.

Traineri de calitate

Trainerii de limba germană de la Centrul Didacto au o experiență vastă în lucru cu copiii, aceștia facilitând un număr mare de activități educaționale pentru aceștia încă din perioada liceului, fiind voluntari în ONG-uri care activează în domeniul educației.

De asemenea, înainte de a susține cursuri de germană la Didacto, aceștia parcurg un program de formare cu scopul de a uniformiza modul de predare din cadrul Centrului Didacto. Mai mult, aceștia sunt absolvenți ai modului pedagogic și au experiență în predarea limbii germane în țară, precum și în Germania și Austria.

Excelență în servicii

Scopul nostru este de oferi servicii educaționale cât mai calitative și care vor avea un impact semnificativ atât asupra copiilor, cât și asupra societății în general. Astfel, în procesul de predare a limbii germane este adaptat nevoilor și stilului de învățare a fiecărui copil, mai exact, curriculum este adaptata în așa fel încât fiecare copil să atingă obiectivele de învățare prestabilite.

Mai mult, pentru că știm cât de important este progresul, deoarece acesta ne motivează să continuăm să facem ce ne dorim și ce sigur ne va ajuta pe viitor, oferim monitorizare, planificare și raportare a rezultatelor pentru fiecare serviciu și copil. De asemenea, folosim tehnici cheie care ajută cursanții să se implice și să aibă satisfacție pe întreaga perioadă de învățare.

Mentalitate de creștere

În cadrul activităților educaționale pe care le desfășurăm, unde mentalitatea de creștere este laitmotivul. Mentalitatea de creștere promovează ideea cum că abilitățile și competențele pot fi dezvoltate, precum și faptul că dezvoltarea abilităților și competențelor este scopul muncii oamenilor.

O persoană cu mentalitate de creștere este o persoană care indiferent de câte ori va greși, nu va renunța niciodată la ce face și va continua să se perfecționeze constant, vede efortul ca pe o parte din viață. De asemenea, în cadrul cursurilor și atelierelor conversaționale promovăm egalitatea între participanți indiferent de mediul de proveniență, sărbătorim toate reușitele și învățăm prin activități interactive și particpative.

Comunități fericite

Comunitatea noastră devine tot mai mare și acest lucru ne bucură foarte mult, deoarece ni se confirmă faptul că ceea ce facem este bine și de interes. Astfel, comunitatea noastră este formată din:

  • 33.000+ copii și tineri beneficiari
  • 300+ membri și alumni voluntari, elevi și studenți
  • 52+ organizații și instituții din țară și din străinătate
  • 55+ entități private partenere

Hai la Didacto și testează gratuit serviciile educaționale pe care le desfășoară atât în limba germană, cât și în franceză. De asemenea, ne poți urmări și pe Facebook și Instagram pentru a fi primul care află când sunt promoții sau când se organizează aceste activități educative gratuite. Mai mult, Centrul Didacto are și un canal de Youtube, unde postează filmulețe în limba germană cu scopul de a te ajuta să înveți limba germană.

Cauți cursuri de germană pentru adulți?

Germana.ro oferă cursuri și ateliere pentru adulți în limba germană