Cine este și ce face echipa German Kulturhaus?

Centrul German Kulturhaus este dedicat tinerilor și adulților care doresc să învețe limba germană îndrumați de o echipă entuziastă și tânără, formată în mare parte din vorbitori nativi de limbă germană, pe care îi considerăm foarte valoroși în călătoria noastră. Acest centru de învățare a limbii germane s-a constituit în 2017 și este beneficiarul unui proiect cu fonduri europene prin care s-au achiziționat echipamente tehnologice și softuri de ultimă generație pentru a oferi cele mai moderne mijloace de predare. În prezent oferim cursuri online de limbă germană și pentru companii din vaste domenii de activitate cum ar fi: IT, callcenter, domeniul financiar-contabil, medical, etc.

Cursuri online și pentru copii

De asemenea, oferim cursuri online și copiilor la Kinder Kultur Haus. Cursurile sunt împărțite pe categorii de vârstă și nivel în grupe mici, abordându-se metode moderne și interactive de către echipa noastră bine pregătită. Alături de cursurile pe nivel și categorie de vârstă din timpul anului școlar, centrul nostru pregătește și cursuri organizate pe module și săptămâni tematice pentru școala de vară.

Perspective

Misiunea noastră este aceea de a aduce cunoașterea limbii germane mai aproape de cursanți, prin noi metode și tehnologie modernă propovăduind spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limba germană este una dintre cele mai căutate limbi străine în întreaga lume. Mediul online ne oferă în prezent oportunitatea de a putea oferi serviciile noastre cât mai multor persoane dornice să învețe această limbă și credem că experiența și cunoștințele profesorilor noștri merită să fie împărtășite cu ei.

În momentul de față, în România, limba germană ar putea fi făcută și mai populară și atractivă tocmai în mediul în care am trecut cu toții, în online. Materialele digitale, conținuturile video și audio, precum și platformele diverse pot aduce satisfacții și îi pot atrage pe doritori chiar în confortul caselor lor.

Într-o lume în plină dezvoltare în toate domeniile de activitate, online-ul ar putea fi parte din viitorul educației. Procesul de învățare are nevoie de interacțiune între profesor și cursant pentru a fi realizat 100%, însă capacitatea omului de a se adapta la condițiile de viață, de mediu sunt extraordinare, astfel că ar trebuie să acceptăm ca pentru o perioadă online-ul să ne ajute și nu să ne împiedice să continuăm sau să începem orice proces de învățare.